25 Mart 2019 Pazartesi

Lifecell’den Akıllı Kamera: SUPERCAM

SUPERCAM ile Sevdiklerinize Gözünüz Gibi Bakın
Teknolojilerle deyimler çok bağlantılı aslında. Mesela “gözün gibi bak”. Ne güzel bir deyim değil mi? Bir şeyin ne kadar değerli olduğunu göstermek için söylenir. Eski zamanlarda önemsediği şeylerden ayrılmak zorunda kalan insanlara güven vermek için.

Zaman ilerlese de ihtiyaçlar değişmiyor. Deyimler ve ihtiyaçlar da teknoloji ile birlikte yeni anlamlar kazanıyor.
Gözün gibi bak deyimi için de başka bir çözüm var artık. Yeni bir teknoloji: Supercam
Supercam evini, işini, evcil hayvanını, bebeğini… insanın önemsediği ne varsa gözü gibi bakabilmesi için yapılmış bir hizmet. Lifecell’in sunduğu güvenlik hizmeti Supercam ile kamera sistemlerinizden evinizi mobil uygulama sayesinde izleyebiliyor, geriye dönük kayıtlarınıza ulaşabiliyorsunuz. Çift taraflı konuşma özelliği ile cihaz üzerinden iletişim kurabiliyor, davetsiz misafirler için alarm alanı oluşturabiliyorsun. Tüm bu özellikleri ile gerçekten sevdiklerine gözün gibi bakabiliyorsun.

Üstelik bu teknolojiyi Lifecell’liler ve Turkcell’liler avantajlı şekilde kullanıyor. Supercam ile birlikte uygulama içinde kullanabilecekleri 5 GB internet de beraberinde geliyor.
Supercam’in paket özelliklerini gözden geçirin, avantajlı fırsatları kullanın, siz de sevdiklerinize gözünüz gibi bakın.
Akıllı Paket: 7/24 izlemenin yanında hareket alarmı, video ve görüntü kaydetme/paylaşma özelliklerinin kullanılabildiği paket.

Bulut Paketi (7 veya 30 gün): 7/24 izlemenin yanında hareket alarmı, video ve görüntü kaydetme/paylaşma ve 7 gün veya 30 gün geriye sarma özelliklerinin kullanılabildiği paket.
Not: Supercam, ücretsiz kurulum, 7/24 destek hizmeti, gece gündüz 1080p (HD) çözünürlüğünde izleme imkanı, alarm alanında hareket olması durumunda telefonuna anında bildirim gönderme ve video klip oluşturup paylaşma özellikleri ile birlikte kullanılabilmektedir.
Bir boomads advertorial içeriğidir.

7 Mart 2019 Perşembe

Kabak Çekirdeğinin Devasa Faydaları

Ayçiçeği çekirdeğine inanılmaz bir zaafım var. Aslında eminim birçoğumuzun vardır. Daha önce ayçekirdeği üzerine yazdığım yazımın devamını kabak çekirdeği için de yazmaya karar verdim. 

Kabak çekirdeği sahip olduğu birçok faydayla belli ölçüde mutlaka tüketilmesi gereken bir yemiş olarak dikkat çekiyor. Balkabağının çekirdeklerinin kurutulup kavrulmasıyla elde edilen kabak çekirdeği, farklı tadı ve faydalarıyla bir adım öne çıkmayı başarabiliyor.

İçeriğinde oldukça fazla derecede omega-3 ve omega-6 barındırıyor. Özellikle de magnezyum, demir, çinko, B, E, K vitaminleri bakımından da oldukça zengin bir yemiş. Çinko eksikliğiniz varsa kesinlikle birebir...  Çinko sayesinde, bağışıklık sistemimiz güçlenmekte, hastalıklara karşı koruma sağlanmakta ve yaralar daha çabuk iyileşmekte. 

Kabak çekirdeği, tam bir protein deposudur. Vücudun ihtiyacı olan ve vücuda dışarıdan alınması gereken aminoasitler, kabak çekirdeği ile karşılanabilmektedir. İçeriğindeki bu özellikler sayesinde oldukça yüksek besin değerine sahip bir gıdadır. Lifli yapısı nedeniyle besleyici ve tok tutucu özelliğe sahiptir. Tok tutucu özelliğinin yanı sıra yağ yakıcı özelliğe sahip olması nedeniyle, kilo vermek isteyen tüketicilerin diyetlerinde sıklıkla yer almaktadır. Ayrıca lifli yapısı ve su tutma özelliği ile bağırsak sağlığının korunmasına da yardımcı olmaktadır. Bağırsak kurtlarının tedavisinde de etkili olması, dikkat çekici bir başka özelliğidir.

Magnezyum
Magnezyum açısından da çok önemli bir besin olan kabak çekirdeği, bu özelliği sayesinde kalp-damar hastalıkları, diyabet, kemik hastalıkları ve tansiyon problemlerine karşı koruma sağlamaktadır. Özellikle magnezyum eksikliği olan kişiler, bu eksikliklerini kabak çekirdeği içerisinden yer alan magnezyum tarafından rahatlıkla giderebilmektedirler. Magnezyum gibi, demir bakımından da zengin bir gıda olan kabak çekirdeği, kansızlık şikayeti olan kişiler tarafından da mutlaka tüketilmelidir.

Omega-3 ve Omega-6
Kabak çekirdeği içinde bulunan yüksek miktardaki Omega-3 ve Omega-6 sayesinde hafızanız kuvvetlenir. Böylece Alzheimer’a karşı koruma elde edilir. Dikkat eksikliği problemleri ciddi ölçüde önlenirken hücrelerin yenilenmesi, göz ve sinir hücrelerinin sağlığının korunması da cabasıdır

ŞEYTAN ÜÇGENİ.... Prostat - Menopoz - Uykusuzluk
Kabak çekirdeğinin iyi huylu prostat büyümesini engelleyerek prostat kanserine karşı etkili bir koruma sağladığı ortaya koyuluyor çalışmalar sonucu... Aynı zamanda menopoz döneminde kadınlarda görülen sıcak basması ve terleme gibi sıkıntıların da kabak çekirdeği tarafından hafifletilebileceği desteklenmiştir. Uyku öncesi yenen kabak çekirdeğinin, serotonin salgısını arttırarak düzenli bir uyku sağladığı da gözlemlenmiş.

Kabak çekirdeğinin belirtilen faydalarından yararlanmak istiyorsanız ölçünüz "günde bir çorba kaşığından daha fazla olmamasıdır." Fazla tüketilen kabak çekirdeği, fazla kalori ve yağ almanıza sebep olmakla birlikte, mide problemleri ve kilo alımına yol açabilir. 

Sağlıkla kalın.

Devrim niteliğindeki DeFi Protokolü IPOR 22 Mart 2023'te Bitget'te listelenecek

  Bitget, geleneksel finans oyuncuları için IPOR pratik çözümü ile DeFi ve TradFi arasındaki boşluğu dolduracak Victoria, Seyşeller, 20 ...